Welk relatiebemiddelingsbureau past bij jou?

Wij van WC-eend adviseren WC-eend, maar wat kan jou nou echt helpen bij het bepalen welk bureau bij je past?
Als je al gekozen hebt om je in te schrijven bij een bureau begint de zoektocht pas. Welk bureau past nou bij jou? Hoe mooi alle websites er ook uit zien en hoe vriendelijk en betrouwbaar de matchmakers ook overkomen, het blijft een spannende keuze! Waar moet je nou op letten?

  1. Kan het bureau een goede inschatting maken van wat bij past? Laat het bureau een profiel schijven van jou. Klopt het beeld wat ze schetsen? Voel jij je hierdoor aangesproken? Klopt dit goed dan weten ze waarschijnlijk ook wel wat bij je past. Laat je hierdoor leiden en sta open voor hun ideeën hierover.
  2. Het bureau dat bij jou past heeft jouw potentiële liefde in het bestand. Vraag aan het bureau om hun klant te omschrijven. DTNG. specialiseert zich bijvoorbeeld in de hoger opgeleide singles woonachtig in de driehoek Amsterdam – Rotterdam – Utrecht. Ze drinken een mooi glas wijn en geen baco. Ze spelen hockey en geen voetbal 😉
  3. Heb je een klik? Met jouw matchmaker ga je een periode intensief aan de slag. Respecteer je haar/zijn mening? Kan je feedback van haar/hem ontvangen? Als je daarover twijfelt moet je het misschien niet doen. Het is een intiem proces en van jou wordt gevraagd dat je je echt open kan stellen voor de liefde. Dit begint met een goede vertrouwensband met je matchmaker.
  4. Kent het bureau iedereen uit de database? Zien ze iedereen persoonlijk? Om goed te kunnen matchen moet je iemand in de ogen gekeken hebben, althans daar geloven wij in. Een foto van iemand vangt nooit een persoonlijkheid en alleen een goed gesprek brengt een inhoudelijk beeld.
  5. Heb jij er echt zin in? Word jij enthousiast als je je matchmaker spreekt? Ga je deze reis maken en ben je bereid je te laten leiden? Wees eerlijk naar jezelf en ga het alleen aan als je er klaar voor bent. Is dit het geval dan ga je een hele leuke en spannende tijd tegemoet!

Geld betalen om de liefde te zoeken voelt voor veel singles als falen. Onzin natuurlijk, in steden als New York en Londen zie je al dat de normaalste zaak van de wereld is om een bureau in te schakelen voor de liefde. We zijn allemaal druk en tijd is kostbaar. Een bureau doet de voorselectie, geeft eerlijke feedback en is volkomen discreet.

Liefde is niet te koop maar tijd wel!

Recent Posts

Start typing and press Enter to search