BVSK erkende singlecoaching

Erkende singlecoaches
met keurmerk

Hoe kiest u een erkend coachings-/trainingsbedrijf dat voor u de beste kansen biedt?

Allereerst wilt u als single man of vrouw coaching en training dat kwaliteit biedt. Daarom kiest u voor een coachings-/trainingsbedrijf dat het Singles Keurmerk heeft weten te verkrijgen. Immers: deze bedrijven van de Branchevereniging Singles Keurmerk voldoen aan een groot aantal kwaliteitseisen en zijn aangesloten bij de Geschillencommissie.

Ieder bedrijf heeft een eigen specialisme en aanpak die u meer of minder aan zal spreken. Om de keuze gemakkelijker te maken, staat er op deze pagina een overzicht van alle coachings-/trainingsbedrijven met hun werkwijze en informatiedetails. Door de namen aan te klikken komt u op de persoonlijke pagina van het betreffende bedrijf. Leest u alle pagina’s rustig door. Kunt u geen keuze maken, vraag dan nadere informatie bij een of meer bedrijven aan.

Blijf op de hoogte

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van relaties, relatiecoaching en relatiebemiddeling door erkende bureaus in Nederland en Vlaanderen? Schrijf u dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief.

Start typing and press Enter to search