Duurzame man-vrouw relaties sinds 1969

Op naar een mooie relatie!
PartnerSelect Relatiebemiddeling is een groot allround bemiddelingsbureau dat sinds 1997 aan de weg timmert. De grootste groep inschrijvers behoort tot de leeftijdsgroep van mensen tussen de 30 en de 75 jaar. Wat betreft opleidingsniveau en levensovertuiging van onze partnerzoekenden is er een grote verscheidenheid. PartnerSelect staat in principe open voor iedereen die op zoek is naar een serieuze relatie, ongeacht iemands achtergrond. Iets waar PartnerSelect erg blij mee is, is het feit dat ook veel weduwen en weduwnaars bij ons aankloppen. Ook voor hen is er doorgaans veel mogelijk.

Doelgroep

Mensen in de leeftijd tussen 25-85 schrijven zich bij ons datingbureau in.

Locatie

PartnerSelect is actief in heel Nederland, dus ook bij u in de regio!

WAAROM

Discreet, persoonlijk en doelgericht.

Sterke punten
Typisch PartnerSelect is de persoonlijke bemiddeling. U kunt vertrouwen op een team van ervaren bemiddelaars. Zij zetten zich persoonlijk voor u in. Eerst is een uitgebreid intakegesprek om u en uw partnerwensen te leren kennen. Daarna start de bemiddeling en zullen onze bemiddelaars ervoor zorgen dat u in contact komt met geschikte partnerkandidaten.

Een partnervoorstel bestaat uit een uitgebreide persoonsbeschrijving en is voorzien van een kleurenfoto. Hebt u elkaar gevonden of wilt u om een andere reden de bemiddeling stoppen? Wij werken niet met een langdurig contract. U betaalt per maand en kunt zich maandelijks uitschrijven.

Benieuwd naar uw slagingskans?
De slagingskans bij een relatiebureau verschilt van persoon tot persoon. In welke regio zoekt u iemand, van welke leeftijd en welk opleidingsniveau? Het zijn allemaal factoren die uw slagingskans kunnen beïnvloeden. Om u een eerlijk advies te geven over uw kansen heeft PartnerSelect een speciale test ontwikkeld. U beantwoordt tien korte vragen en krijgt op basis daarvan een rapport toegestuurd. Deze test is geheel gratis en vrijblijvend.

Uw slagingskans? Surf naar: www.slagingskans.nl en doe de test!
Of bel: 088-1997010. Onze medewerkers staan u graag te woord.

partnerselect-relatiebemiddeling

Contactinformatie

Correspondentie
J.W.M. van Leeuwen
Postbus 4000
3133 AT Vlaardingen
O. van Noortlaan 108-118
3131 AT Vlaardingen
088-1997000
www.partnerselect.net

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search