Liefdevolle, duurzame relaties voor ondernemende, actieve singles

“Voor de juiste match ga ik tot het uiterste” Marijke Eerens van B-Loved
“Toen ik in 2009 met B-loved begon, had ik meteen de ambitie om het snelst groeiende relatiebureau van België te worden. Met regio-verantwoordelijken in Vlaanderen EN Nederland is die missie inmiddels geslaagd. Nog belangrijker vind ik dat mensen die mij in vertrouwen nemen, weten dat ze bij mij in goede handen zijn. De datingmarkt is ‘booming business’ en helaas trekt die ook mensen met minder goede bedoelingen aan. Daarom vind ik de aansluiting bij BVSK zo waardevol. Enkel met hoge kwaliteitseisen en een heldere beroepscode kunnen we de sector versterken en kunnen singles het kaf van het koren scheiden.”

Doelgroep

Voor stijlvolle, actieve singles.

Locatie

Nederland & België.

WAAROM

Persoonlijke aanpak

Persoonlijke aanpak
Voor de juiste match ga ik tot het uiterste, daar kan je van op aan. Die passie voor het vak combineer ik met een persoonlijke aanpak. Je kan altijd bij me terecht.

Het matchen gebeurt met de nodige dosis fingerspitzengefühl en aan de hand van parameters die tijdens het intakegesprek aan bod komen.

Als je mij de kans geeft, vind ik jouw maatje wel. En zit de juiste match niet in mijn ledenbestand, dan ga ik er persoonlijk naar op zoek of ga ik te rade in het bestand van collega’s binnen de BVSK.

Meer dan alleen maar koppelen
Andere mensen doen stralen is het meest fantastische beroep van de wereld, tenslotte heeft iedereen recht op geluk. Daarvoor is meer nodig dan alleen maar koppelaarster spelen. Voor het spel van de liefde is het belangrijk om jezelf graag te zien en vertrouwen te hebben in jezelf. Daarom organiseer ik ook workshops, zowel individueel als in groepen. Zo heb ik de workshops ‘onopvallend flirten’ en ‘getrouwd met jezelf’. Daarin leer ik mensen om meer vertrouwen in zichzelf te hebben, er opnieuw in  te geloven dat een relatie wel kan slagen en hoe je aan lichaamstaal kan zien of iemand interesse in je heeft of niet. Onze slaagkans is 83% en dat is veel. Vorig jaar had ik meer dan 250 verliefde koppels op mijn teller staan, dat maakt me zo intens gelukkig!”

Al 2 jaar op rij (2016 en 2017) werden we verkozen tot Matchmaker nr1 van de BeNeLux op de EU Dating Awards in Amsterdam)

We hebben eveneens 5 coaches (ieder met hun speciefieke specialisatie) die met ons samenwerken, ieder met hun eigen specialiteit die je gaan assisteren in je zoektocht, indien dat nodig zou blijken.

Algemene informatie B-Loved
Jong, oud, dokter of schooljuf, hetero of holebi, iedereen met de juiste intenties en een verzorgd uiterlijk is welkom bij  B-loved; want “ Everybody deserves to B-loved”

Wil je dat ik op zoek ga naar de liefde van je leven? Meer informatie vind je op onze website. Indien je graag een afspraak wenst met een consulente in jouw regio (Nederland & België)  gelieve dit formulier in te vullen, of te bellen met  +31 767 676 343

Inmiddels zijn we met een compleet team gedreven opgeleide single coaches ook actief in Nederland. Wij staan je graag actief bij in je zoektocht en vinden we jouw soulmate ongetwijfeld.

Want ” Everyone deserves to B-loved.”

b-loved

Contactinformatie

Correspondentie
Marijke Eerens
Cerrestraat 13
4811 CA Breda
+31 767 676 343
www.b-loved.nl

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search