Relatiebemiddeling op maat voor hoogopgeleide vrijgezellen

Doelgroep
De klanten van DTNG zijn ondernemende en ontwikkelde mensen die oog hebben voor kwaliteit en met open vizier in het leven staan. Met humor en relativeringsvermogen kijken ze vooruit, het glas is altijd half vol. Ze zijn nieuwsgierig en blijvend geïnteresseerd in hun omgeving. Inhoudelijke gesprekken zijn belangrijk, ze hebben een bovenmatige interesse in het nieuws en actualiteiten en genieten van een mooi glas wijn. Ze zijn vaak sportief aangelegd en hebben affiniteit met hockey, zeilen, golf, tennis, bridge, theater, literatuur en reizen.

Doelgroep

Hoogopgeleide 30+ vrijgezellen in Nederland

Locatie

Landelijk

USP

Groot kwalitatief netwerk van gelijkgestemde vrijgezellen.

Werkwijze
We geloven dat het leven niet compleet is zonder liefde. Maar we weten ook dat echte liefde moeilijk te vinden is zeker naarmate je ouder wordt. Toch loopt de ware voor iedereen ergens rond. Mede door ons grote netwerk en het team van bevlogen matchmakers lukt het ons keer op keer om de juiste match te maken.

Onze werkwijze is persoonlijk en discreet. Wij matchen op basis van gelijkenissen in normen, waarden, intelligentie, interesses en levensstijl. Wij maken de match en vervolgens is de keuze aan jou. Wie wil jij echt ontmoeten? Samen werken we toe naar het succes. Het is een leuke zoektocht die wij graag samen aangaan.

Garantie en slagingspercentage
De praktijk leert ons dat de eerste date binnen 4 weken plaatsvindt. Maar we zoeken een jaar lang intensief en onderdeel van dit matchmaking traject is eerlijke feedback, coaching en begeleiding. Samen werken we toe naar het succes!

Ons slagingspercentage? Meestal is het bij het derde voorstel raak!

Contact
Een eerste kennismaking is gratis en vrijblijvend. Wij komen graag thuis langs, maar je bent ook van harte welkom om een kop koffie te drinken bij ons op kantoor in Laren. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 035-2063018 of mailen kan naar info@dtng.nl

Op www.dtng.nl vind je meer informatie.

png-logo-goud-dtng

Contactinformatie

Correspondentie
DTNG.
Jacob van Lenneplaan 57 | 3743 AP | Baarn
035-2063018
www.dtng.nl

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search

40PlusRelatie