Datenight: met deze vijf ideeën regel jij de perfecte date

Of je nu op eerste date gaat of met je partner, het kan lastig zijn om een leuke date te regelen. In plaats van op de bank te hangen wil jij iets orgineels plannen. Gelukkig regel je met een van deze vijf ideeën dé perfecte date. 

    1. Barhoppen. Ga samen een avond barhoppen. Spreek bijvoorbeeld af dat je bij elke bar en restaurant een gerecht besteld. Zo begin je met een borrel bij de ene bar, waarna je het voorgerecht bij een ander restaurant eet, om vervolgens het hoofdgerecht weer ergens anders te eten. Zo struinen jullie samen de straten en stegen door en maken jullie van alles mee. 
    2. Plan iets in het geheim. De meeste mensen vinden verrassingen geweldig. Verras je date daarom door hem of haar te vragen om om bijvoorbeeld 18:00 uur klaar te staan. Geef aan wat de dresscode is, kies een activiteit en trek er samen op uit. 
    3. Doe een spel samen. Door samen een spel te spelen kom je los en voel je je meer verbonden. Ga daarom bijvoorbeeld samen poolen of darten. Je kunt ook naar een arcadehal gaan of thuis een bordspel uit de kast trekken. Als je extra punten wilt scoren laat je de ander ook af en toe winnen. 
    4. Kies een spannende activiteit. Onderzoek wijst uit dat men avontuurlijke partners aantrekkelijk vindt. Laat daarom zien hoe gedurfd je kunt zijn. Ga iets spannends doen! Neem je date bijvoorbeeld mee naar een klimmuur, ga schaatsen of dansen.
    5. De ultieme avond thuis. Een perfect date hoeft natuurlijk niet per se buitenshuis te zijn. Je kunt de ultieme avond namelijk ook naar huis halen. Zorg dat je zijn lievelingseten maakt, trek een outfit aan waarvan je weet dat zij die prachtig vindt en breng wat romantiek in. Haal bijvoorbeeld een bos bloemen of steek wat kaarsen aan. Een perfecte date ligt in het verschiet. 

Een ding is zeker, met een van deze vijf ideeën regel jij perfecte date.

Recent Posts

Start typing and press Enter to search