Welke methoden zijn er nog meer?

Diverse, zoals:

  • Persoonlijke Bemiddeling waarbij je ook zelf kunt zoeken: u schrijft zich in en u krijgt een zogenoemd partnerboek, dat wil zeggen een boek waarin omschrijvingen staan van alle ingeschrevenen bij dat bureau die van het andere geslacht zijn. Dus alle vrouwen krijgen het ’mannenboek’ en kunnen in dat boek zelf op zoek gaan naar een kandidaat. Via de consulente kunt u met die kandidaat in contact komen.
  • Advertentiebemiddeling: een bureau dat werkt met persoonlijke bemiddeling kan als extra service aanbieden dat het contactadvertenties plaatst voor een cliënt. De reacties op die contactadvertenties komen binnen bij het bureau en worden ook daar beoordeeld. Als meerwaarde kan het bureau ook telefonisch vragen beantwoorden van respondenten. Dit alles uiteraard volledig geanonimiseerd.
  • Videobemiddeling: bij de inschrijving wordt een video-opname gemaakt die vervolgens door de andere ingeschrevenen kan worden bekeken. Deze methode is niet echt van de grond gekomen, omdat de privacy-bescherming onvoldoende gewaarborgd kan worden.
Recent Posts

Start typing and press Enter to search