Hoe je een gezonde relatie start en onderhoud met de vrouw die bij jou past

WeSocialMEN – zelfvertrouwen voor single mannen
WeSocialMEN geeft structuur en maakt daten en relaties begrijpelijk. Stapsgewijs leer je hoe je een gezonde relatie start en onderhoud met de vrouw die bij jou past.

Je krijgt praktische processen, word sociaal vrijer, emotioneel stabieler en word lid van de community met gelijkgestemden zodat jij interne en externe resultaten behaalt.

Doelgroep

Single man van 30+ heeft analystisch/technisch ingesteld beroep.

Locatie

Nederland en België.

WAAROM

E-learning met online & offline community met gelijkgestemden.

Het enige trainingsbedrijf op BVSK.nl

Wij focussen ons voor 80% op hoe jij je van binnen voelt en voor 20% op hoe je externe resultaten behaalt. Wij geloven dat wanneer jij lekker in je vel zit, dat wat je leert jij met meer zelfvertrouwen en rust in de praktijk toepast.

We zijn het enige trainingsbedrijf op BVSK.nl dat zich er volledig op focust dat jij zelf het heft in handen kan nemen om een gezonde relatie te starten met de vrouw die bij jou past. Je leert dit middels de trainingvideos opgedeeld in 6 blokken en actie items op ons online platform. Je krijgt fysieke werkboeken. Je wordt lid van de besloten(!) FB-community en je kunt deelnemen aan de live Q&A-calls en offline service workshops met gelijkgestemde single mannen.

Tevens hebben we partnerships met Lexa.nl en Relatieplanet.nl.

Op zoek naar win-win-wins

Jij wint wanneer je interne en externe resultaten behaalt. Wij zijn bij jouw resultaten gebaat waardoor wij winnen. Doordat jij als mens groeit krijgt jouw toekomstige vriendin een man op wie ze kan bouwen waardoor zij wint.

Wij zijn op zoek naar mannen die intrinsiek gemotiveerd zijn en willen leren hoe zij een gezonde relatie kunnen starten met de vrouw die bij hun past. Dit type man zorgt ervoor dat ons slagingspercentage hoog blijft.

Nieuwsgierig? Je bent van harte uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Stuur een mail met je telefoonnummer naar ‘hello@wesocialmen.com’ en je hoort zsm van ons.

wesocialmen_3_r-01

Contactinformatie

Correspondentie
Robin Kastermans
Troelstralaan 381
1067 MX Amsterdam
020 220 2103
https://wesocialmen.com

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search