Liever samen…!

Wie zijn wij?
Date for 2 is een erkend relatiebemiddelingsbureau voor de hoger opgeleide 30+ single die midden in het leven staat maar ‘de ware’ nog niet heeft gevonden.

Doelgroep

Hoger opgeleide, zelfverzekerde en zelfbewuste singles vanaf 30.

Locatie

West, Zuid en Midden Nederland.

WAAROM

Offline dating!

Onze dienstverlening laat zich het best omschrijven als dé oplossing voor het vinden van een duurzame relatie. Dat doen we op een professionele, integere en eigentijdse wijze. Je maakt kennis met één van onze consultants die je vaste contactpersoon is. Gezamenlijk stellen jullie een helder doel op waarbij de Consultant verder gaat dan het aanvaarden van de ‘zoekopdracht’. Zo kijken wij aan de hand van een uitgebreide persoons- analyse wat voor een karaktereigenschappen jouw toekomstige partner in huis moet hebben, of juist niet!

Voor wie?
Iedereen heeft van nature behoefte aan een partner maar het vinden van de juiste partner valt lang niet mee. Misschien spreek je uit ervaring en heb je een periode ‘afgewacht’ en tevergeefs vertrouwd op het lot. Of heb je juist heel veel tijd geïnvesteerd in het actief daten maar leidde dat nooit tot een serieuze relatie. Wat de aanleiding ook is, feit is dat je nú door je leeftijd en/of levensstijl minder uitgaat en meer tijd besteedt aan werk of andere bezigheden. De kans dat je iemand spontaan tegen het lijf loopt neemt simpelweg statistisch gezien af.

Onze leden zijn hoger opgeleid, hebben een druk bezet leven en benaderen de samenwerking praktisch en kritisch. Het ‘vinden’ besteden zij uit aan ons, een professionele partner die persoonlijke bemiddeling toe-gankelijk maakt en tegelijk een optimale dienstverlening nastreeft.

Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

date-for-2

Contactinformatie

Correspondentie
Maya Schaareman
Fellenoord 25, 5612AA Eindhoven
+31625002774
www.datefor2.nl

Informatiepakket

Vraag vrijblijvend een gratis informatiepakket aan.

Start typing and press Enter to search

Het Relatiebureau